|
Post by Kaguya on Dec 17, 2006 4:46:07 GMT -5
-ji yra.. pats susizinosi
*klastingai sypteli vel uzsikeldama kojas ant stalo*
-Metalai,nesikarsciuok..
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 4:52:28 GMT -5
-Nesikarsciuoti ane? -gausi kulka i kakta ir kas tada?
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 17, 2006 4:56:31 GMT -5
*Atsisuka i Metala ir issisiepia *
-, mielai atsigerciau tavo kraujo bet ne tam as cia esu as esu cia .... na ne tavo reikalas..
* issiepia savo dantis ir prideda sukryziuotas rankas prie savo ginklu .. staiga tamsa uzlieja smukle, zvakes uzpucia netiketas vejas, smukleja lieka ryskiai melynai zibeti drampyro pragariska sypsena ir akys *
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 4:58:47 GMT -5
*pradeda juoktis ir pasivercia savo kuna metaliniu* -Hmm... Ir ka tu gali man padaryti su savo zaisliukais?
|
|
|
Post by Faja on Dec 17, 2006 5:01:20 GMT -5
*Ramiai issitraukia is kisenes ziebtuveli. Prisidega cigarete. Uzgesinusi ziebtuveli vel ji isideda i kisene* -Ir ka tuom nori irodyti? *prasneko* Tu cia esi tarp nakties padaru...
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 5:02:39 GMT -5
*paziuri i Faja * -AS?
|
|
|
Post by Faja on Dec 17, 2006 5:05:49 GMT -5
*Nusijuokia* -Nebuk savanaudis, Metalai... Ne tu... *sypsosi*
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 17, 2006 5:06:29 GMT -5
( ei xebra as ce ne tam kad su kuo nors pykciausi, as ce tam kad butu idomiau ^^ )
* sysena dingsta is veido, bet lieka maza sypsenele, jis atitraukia rankas nuo ginklu, ir iskelia rankas pries save, siek tiek susikaupes jo kaire ranka pradeda virsti zaliu astunkojo ciuptuvu, jis pasidaro storas storas storas, vis ilgeja ir ilgeja, is vieno ciuptuvo isauga daugiau mazesniu, visi jie staigiai apvynioja*
-, taj surakinimas, ir sakyk ar zinai kokiu cia metalu pasivertei ? gelezim ? titanu ? kokiais nors jo lydiniais ? gal plienas ?
|
|
|
Post by Kaguya on Dec 17, 2006 5:08:11 GMT -5
*juokiasi*
-ka tu bandai mums irodyti?
(mes zinom,Pooly, ko tu cia esi,mes ir padedam tau padaryti viska idomiau)
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 5:09:20 GMT -5
-O koks tau skirtumas kokio metalo as?
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 17, 2006 5:16:24 GMT -5
( dekui ) -, supranti, sito daikciuko kuris dabar tave apvynioja ... * kaip Konstantinas pasake taip ciuptuvas ir padare * -, as galiu regulioti jo temperatura, maza to juk tai galima sakyti as pats ... as tik seip paklausiau galvaojau pavyks pradet tave lyditi .. po to atsisuka i faja ... zinau .. tiesiog nakty man labiau patinka .. juk tokia grazi naktis ... labai grazi zudyti .... *atitraukia ciuptuvus nuo metalo ir jo kaire ranka vel pasivercia i ranka*
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 5:18:11 GMT -5
*pradeda juoktis* -Jau galvojau ka baisesnio sugalvojai jei tik islyditi tai cia nebeda man ;D
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 17, 2006 5:22:58 GMT -5
-, gali buti as nezinau tavo sugebejimu, jei tau nebaisus islydimas buciau pradejes vel galvoti ka cia tau padarius, kaip tu dar pajudi metalo gabale
* piktziugiskai nusijuokia ir atsisedes ant kedes ramiai pildo protokola *
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 5:25:48 GMT -5
*pradeda juoktis* -ka ten rasai?gal rasyti mokaisi?
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 17, 2006 5:27:42 GMT -5
-, zinai jaunuoli as rasyti ismokau kai tu dar vystikluosie is motinos vilkes papo pieneli geriai.
* ramiai atsako net neatsisukes i metala *
|
|