|
Post by Kaguya on Dec 16, 2006 17:32:06 GMT -5
*greitu judesiu atsiranda pries rage*
-kas toks busi?
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 16, 2006 17:37:34 GMT -5
* nespejus Kaguya net mirkteleti jai i kakta atsiremia Magnum "Desert Eagle" su paiilgintu vamzdziu ir padidinta apkaba*
-, Ar zinai kas tai vampyre ? tai Magnum'as kulkos pritaikytos zudyti tokiems kaip jus ..... Dabar as klausinesiu... Kas tu, ir ko is manes nori ?
|
|
|
Post by Kaguya on Dec 16, 2006 17:49:00 GMT -5
*pavarto akis,atsitraukia nuo ginklo ir atsisedusi susikelia kojas ant stalo*
-pats zinai kas as.. vampyre.. panasiai kaip tu,mielasis..
*sypteli parodydama iltikes*
-o is taves noriu.. nebent tavo gertuves su geralu.. daugiau tu man nerupi..
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 16, 2006 17:56:28 GMT -5
*nusiima kepure ir nusisypso elfei * -, varyk nuo mano stalo, mes neturim panasumu, tu vampyre as drampyras, dziaukis kad smegenu neistaskiau, bet mane nusamde zmones ne tam kad jus zudyciau, man reikia pasisneketi su jusu lyderiu ar lydere, ir ej, tu ka nors isvis zinai apie vampyrus be to kad esi apgailetina savigarbos neturint kraujasiurbe ?
|
|
|
Post by Kaguya on Dec 16, 2006 17:58:19 GMT -5
(As vampyre,ne elfe) *kreivai pasiziuri* -su musu lyderiu? pataikei ten kur reikia.. ka man pasakysi?
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 16, 2006 18:01:32 GMT -5
( aha sorriux taj kokia tavo rase ? negali buti tiktai vampyre ) * usidengia burna * -, taj ... tu esi viso sito suknisto vampyru miestelio ir ten kaskokios mokkleles savininke ... kaip taip ymanom .. kokios tu klases vampyre ??
|
|
|
Post by Kaguya on Dec 16, 2006 18:03:22 GMT -5
(nu tipo zmogus vampyras ;D) -matyt ne taip busiu tave supratus.. tu ieskai Undead.. ko tau is jos reikia?
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 16, 2006 18:10:34 GMT -5
( aisku nes vampyrizmas yra liga - infekcija, o vamoyras tai mutacija bet kokia rase + vampyrizmas --> nedidele mutacija = vampyras ... cia pagal viska ) -, neskaitant to kad visa gyvenima skerdziau vampyrus ir vilkolakius, as kaip keistas kone paskutinis palikuonis, db turesiu dirbti undead, zinoma ji netures tiek jegu kad mane nugaleti, bet ka padarysi, as galbut ta jauna vampyre ir ko nors ismokinsiu is musu drampyru patirties, juk kai tik atsirado vampyrai galima sakyt ir tada atsirado drampyrai, * pirmakart Konstantinas nusisypsojo pes 10000 metu* -, ziurint i tavo kerinti veida as nusisypsojau, tu nepaprasta, bet labai labai jauna, tau dar viskas pries aki ...
|
|
|
Post by Kaguya on Dec 16, 2006 18:13:36 GMT -5
*ziuri i ji nesusipratusi* -visu pirma,tai Undead nera vampyre.. kol kas siame miestelyje as esu tokia viena. Antra,nebuk tikras,kad ji netures jegu.. tu jos nepazisti.. ir galiausiai.. Kas man pries aki? (ja ja,zinau visa sita )
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 16, 2006 18:19:19 GMT -5
* Isizioja *
-, KA ?!!??! JI NE VAMPYRE .... UFFFF .... o kas ji ?
* issitraukia popierius ir apziurineja *
-, ojej .. slamstas... neteisinga informacija ...
* suglamzo popiriu ir meta po sona *
-, na va matai tie zmogeliuksciai amzinai daro klaidas, sakai tu viena vampyre, nesamone, cia tiek gyventoju ir konekiekviename as jauciu vampyro dvasia .. patikek dar daug kas tau pries aky .. o kur as ta undead galiu rasti, visvien neabejoju kad ji nera labai stipri ..
( nepamirstam kad cia yra miestelis, ir cia gyvena tikrai ne 10 zmoniu jei yra smukle )
|
|
|
Post by Kaguya on Dec 16, 2006 18:23:15 GMT -5
(o kas sake,kad cia gyvena 10 zmoniu? )
*apsidairo*
-na,cia kol kas jos nera..
*pasiziuri i numesta popieriu*
-ir tu patikejai zmogiuksciais?
*nusikelia kojas nuo stalo*
-na,kol kas,visame bokste as gyvenu viena,matyt kiti vampyrai nesuzinojo kur jiems keliaut,bet esu tikrai,kad siuo metu,sitame miestelyje as esu viena.. kol kassss...
-ir.. nepatariu tau ja abejoti.. ji pati tave susiras,tu tik palauk...
|
|
rage
New Member
TOp secret
|
Post by rage on Dec 16, 2006 18:26:11 GMT -5
-, patikek tu ne viena, zemiausiojo rango vampyras slankioja miskuose. du zemesniojo rango vampyrai siurbia kaskokia mergina .... toliau manau nevera, tai man pasakysi kokia undead rase ar ne ?
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 1:31:45 GMT -5
*prieina prie Rage* -Klausyk tu zudai vampyrus ir vilkolakius?
|
|
|
Post by Faja on Dec 17, 2006 4:31:31 GMT -5
*Sedi apsikabinusi tuscia bokala ir ziuri i baigiancia sudegti zvake. Akies krasteliu stebi naujai pasirodziusi zmogu* "uch kaip as tokiu nekenciu..."
|
|
|
Post by Metalas on Dec 17, 2006 4:46:00 GMT -5
-Rage jeigu tu medziotojes tai tave gal palydeti iki duru ar pats iseisi?
|
|